De kernwaarden van GelukkigThuis:

Betrouwbaarheid:

GelukkigThuis biedt betrouwbare dienstverleners. GelukkigThuis biedt een podium voor geselecteerde lokale dienstverleners met een persoonlijke aanpak. Bij GelukkigThuis gaat het niet alleen om het selecteren van dienstverleners met de goede papieren, maar veel belangrijker vinden we dat we weten wie de dienstverlener echt is. Wij geloven dat het persoonlijk contact tussen ons team en de dienstverleners hierbij het verschil maakt.

Wij hebben de passie om enthousiaste, betrouwbare en betrokken dienstverleners te vinden. Zodat iedereen lang en gelukkig zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Samenwerken:

Mensen moeten en willen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Zorg, welzijn en ondernemers moeten samenwerken in het belang van de mensen thuis. GelukkigThuis is daarom altijd op zoek naar de juiste partners zodat we een zo groot mogelijke positieve impact hebben op de kwaliteit van leven van onze doelgroep.

Sociaal ondernemen:

Succes meten we in het verschil dat we kunnen maken voor onze omgeving, en niet in termen van omzet en winst. Het bij elkaar brengen van mensen met zowel een ondernemende instelling, als een oprecht sociale betrokkenheid, stelt ons in staat een lange termijn gerichte oplossing te bieden voor mensen die het nodig hebben, en hiermee resultaten te boeken dat bij andere organisatievormen niet lukt. GelukkigThuis heeft gekozen voor een coöperatieve organisatievorm, zonder winstoogmerk.

Bewonderen:

Mensen werken met ons omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze met GelukkigThuis samen iets moois bouwen, iets dat er toe doet. Daarom is iedereen bereid net dat beetje extra te geven. Hier bewonderen we elkaar om; onderling vertrouwen is hierbij vanzelfsprekend.